Sportski direktor NK Široki Brijeg

Šilić: Pregovaramo s dvojicom napadača i jednim veznim igračem

''Pregovaramo s dvojicom napadača i jednim veznim igračem. Imena ne mogu reći, znat ćete na vrijeme. Sve bi drugo bilo neozbiljno'', istaknuo je Šilić
Sport / Nogomet | 23. 01. 2018. u 15:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Inozemni transfer lijevog beka Stipe Markovića iz Širokog Brijega, sudeći prema riječima sportskog direktora Dalibora Šilića, neće se realizirati. Šilić je pak potvrdio da klub s Pecare pregovara s trojicom igrača.

''Do pred dva-tri dana opcija o prijelazu Stipe Markovića bila je na snazi, ali od toga neće biti ništa. Mi smo u potrazi za dva-tri igrača. Pregovaramo s dvojicom napadača i jednim veznim igračem. Imena ne mogu reći, znat ćete na vrijeme. Sve bi drugo bilo neozbiljno'', izjavio je za Večernji list sportski direktor ''Plavo-bijelih'' Šilić.

Nedavnim dolaskom Josipa Kvesića, Marković je dobio konkurenciju na lijevom beku, a ona bi se trebala pojačati i u špici napada dovođenjem novih napadača i ofenzivnih igrača.

U zimskoj prijelaznoj stanci Široki Brijeg je doveo četiri igrača dok ih je isto toliko otišlo s Pecare. Sporazumni raskid ugovora dobili su Edi Baša i Luka Grubišić, a na posudbu su otišli mladi igrači Toni Nikić i Ivan Milićević

Grubišić je potpisao za Dugopolje, a Milićević mu se pridružio kao posuđeni igrač dok će Toni Nikić igrati u talijanskom drugoligašu Virtus Entella. 

Na Pecaru je na početak priprema stigao trojac Marko Perković, Krešimir Bandić i Ivan Peko, a prije nekoliko dana i Josip Kvesić.

Kopirati
Drag cursor here to close