Široki lovi pojačanja

Šilić: Imamo svoje prioritete, ne želimo gomilati igrače

Sport / Nogomet | 31. 05. 2017. u 12:26 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tri igrača napustila su NK Široki Brijeg po završetku sezone. Prvi je Pecaru napustio Ivan Sesar, zatim Brazilac Lopez, a u srijedu je sporazumni raskid ugovora dobio mladi napadač Luka Juričić.

O dolascima novih igrača još se samo špekulira, no sigurno je da će ''Plavo-bijele'' uskoro napustiti još igrača, što zbog isteka ugovora - što zbog vlastitog zahtjeva.

''Razgovaramo o potencijalnim pojačanjima. Prvo moramo riješiti pitanja odlaska s Pecare. Već smo sporazumno raskinuli ugovor s Ivanom Sesarom, Lukom Juričićem i Brazilcem Lopezom, koji je zimus stigao u naš klub na probu. Nismo s njim ni potpisivali ugovor, a prema onome što je pokazao na treninzima procijenili smo da Lopez nije igrač za nas i da se može vratiti u Brazil'', prokomentirao je za Sportske novosti trenutačnu situaciju u klubu sportski direktor Dalibor Šilić.

On ističe da će klub obaviti razgovor sa svim igračima kojima istječu ugovori te da će donijeti konačnu odluku. Također, razgovarat će se i s igračima koji imaju ugovore, no s kojima klub nij zadovoljan te će im biti ponuđen sporazumni raskid ugovora.

Što se tiče pojačanja, Široki Brijeg pregovara s nekolicinom igrača, no za sada ne žele izlazit u javnost s imena dok ne bude konačno.

''Ne krijemo da smo zainteresirani i za igračka pojačanja, jer novu sezonu želimo dočekati spremniji i jači. Imamo ponuda, razmatramo ih, ali dok nešto ne dogovorimo konkretno nećemo izlaziti u javnost. Imamo svoje prioritete, želimo osnažiti kadar, a nikako gomilati igrače na pozicijama na kojima imamo kvalitetna rješenja'', naglasio je Šilić.

Kopirati
Drag cursor here to close