najgore ikad

Shearer otkrio Englezima bolnu istinu: Zaslijepljeni smo Premier ligom

Sport / Nogomet | 28. 06. 2016. u 07:38 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Alan Shearer, nekadašnji kapetan Engleske reprezentacije, nakon poraza od Islanda izjavio je da je to bilo najgore izdanje reprezenztacij koje je on ikada gledao.

Shearer nije birao riječi komentirajući poraz od Islanđana za BBC, kazavši kako su Englezi djelovali taktički nesposobni.

'Bilo je to najgore izdanje koje sam ikada vidio od reprezentacije Engleske, tim je djelovao taktički nesposoban. Bilo smo neborbeni, nismo mislili, slabi u duelima i potpuno beznadežni svih 90 minuta. Rekao sam i nakon tri utakmice u grupi da Engleska nije igrala dovoljno dobro'', kazao je Shearer i potom se okomio na bivšeg izbornika Roya Hodgsona:

''Kako je mogao povesti Jacka Wilsherea? U ekipi smo imali igrače koji nisu zaslužili da budu tamo. Raheem Sterling nije ništa napravio. Možemo nabrajati dalje. Tu je i Harry Kane koji je stalno bio na boku. Lista je beskrajna. Naši igrači su popustili protiv Islanda. Svi smo igrali pod pritiskom, popustili su i igrači i menadžer. Dao je Marcusu Rashfordu, tinejdžeru Manchester Uniteda četiri minute, a napravio više od svih ostalih. Mislim da smo zaslijepljeni Premier ligom. Mislimo da je najbolja liga na svijetu za talente. To nije tako. U potpunosti se oslanjamo na strane igrače i menadžere. Nismo dobri kao što mislimo da jesmo''.

Ispadanje od Islanda engleski mediji okarakterizirali su kao najveću blamažu još otkako je 1950. SAD izbacio Engleze sa Svjetskog prvenstva u Brazilu.

Kopirati
Drag cursor here to close