Liga prvaka

Sevilla čeka Juve, Dinamo Lyon

Sport / Nogomet | 22. 11. 2016. u 07:28 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Utakmicama 5. kola u skupinama E, F, G i H večeras se nastavlja Liga prvaka.

Derbi susret petog kola igra se u Sevilli, koja u skupini H dočekuje Juventus Miralema Pjanića. Gosti će tražiti pobjedu protiv kvalitetnog protivnika i aktualnog osvajača Europske lige za prvo mjesto kako bi eventualno izbjegli teže protivnike u nastavku natjecanja.

U torinskom timu zbog ozljeda će nedostajati nekoliko važnih igrača poput Paula Dybale, Gonzala Higuaina i Marka Pjace.

Trener italijanskog prvaka Massimiliano Allegri najavio je da će bh. reprezentativac Miralem Pjanić biti starter i kreator igre zajedno s Claudiom Marchisiom.

U istoj skupini snage će odmjeriti Dinamo Zagreb i Lyon. Zagrepčani su bez bodova, dok je Lyon trećeplasirani s četiri boda i pobjedom bi ovjerio nastavak u Europskoj ligi, a eventualno bi ostao u igri za dalji plasman u najelitnijem natjecanju.

U skupini E sastaju se CSKA Moskva i Bayer Leverkusen, dok će Monaco biti domaćin Tottenhamu. U ovoj skupini sve je otvoreno i svaka ekipa može se plasirati u iduću rundu.

U skupini F Real Madrid i Borussia Dortmund gotovo sigurno su osigurali plasman u nastavak natjecanja. Do kraja samo preostaje vidjeti tko će od ta dva tima završiti na čelu tabele - Real večeras gostuje Sportingu, dok Borussia dočekuje Legiju Varšavu.

U skupini G prvoplasirani Leicester City s deset bodova dočekuje Brugge, koji je bez bodova. U drugoj utakmici skupine, u borbi za drugo mjesto, Porto gostuje Kopenhagenu.

Skupina E
Monaco - Tottenham 20.45
CSKA Moskva - Bayer Leverkusen 18.00

Skupina F
Borussia Dortmund - Legia 20.45
Sporting - Real Madrid 20.45

Skupina G
Leicester - Club Brugge 20.45
Kopenhagen - Porto 20.45

Skupina H
Sevilla - Juventus 20.45
Dinamo Zagreb - Lyon 20.45

Kopirati
Drag cursor here to close