Proživio granatiranja

Ševčenko: Obranit ćemo Ukrajinu

"Bio sam u vlaku kada je granatiranje počelo i morali smo se zaustaviti na sred polja. Tih nekoliko sati je trajalo kao vječnost", napisao je Ševčenko
Sport / Nogomet | 11. 10. 2022. u 01:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uz braću Klitschko, zasigurno je najveća faca iz svijeta sporta koja je uz svoj narod, svoju zemlju. Posljednja teška granatiranja koja su se dogodila proteklog dana, poprilično su uznemirila nekadašnjeg izbornika reprezentacije, ubojitog strijelca Andrija Ševčenka.

"Rusija je ispalila 80 raketa i 18 bespilotnih letjelica kamikaza na Ukrajinu. Kijev, Harkiv, Zaporožje...", tako je legendarni Andrij Ševčenko počeo svoj post na Instagramu na kojem je opisao ratne strahote kojima je i sam svjedočio:

"Bio sam u vlaku kada je granatiranje počelo i morali smo se zaustaviti na sred polja. Tih nekoliko sati je trajalo kao vječnost."

Ševčenko je imao i jasnu poruku:

"Želim reći jednu stvar: nikakve rakete, bombardiranje ili bilo kakvi drugi napadi neće slomiti Ukrajince. Mogu uništiti naše kuće ili čitave ulice, ali ne i dostojanstvo, hrabrost i želju za slobodom. Obranit ćemo Ukrajinu. Pjevat ćemo za vrijeme bombardiranja kao što su to radili danas u podzemnoj željeznici. Borit ćemo se dok ne pobijedimo. Na ovaj mračni dan željeli bi se zahvaliti svima koji dijele ovo putaovanje s nama. Kako god da se danas osjećate - bilo da imate ljubav i simpatiju za Ukrajinu ili ste ljuti na naše neprijatelje, pretvorite vaše emocije u donacije. Neka one postanu još jedan korak naprijed u prema našoj zajedničkoj pobjedi", napisao je Ševčenko.

 

Kopirati
Drag cursor here to close