4X4

Sergio Ramos na rafalnoj: Stigao mu je i četvrti sin!

Prije godinu dana u Sevilli je održano vjenčanje nogometaša Sergija Ramosa i Pilar Rubio, a sad je njihovu peteročlanu obitelj stigao još jedan nasljednik, a ponosni roditelji dali su mu ime Máximo Adriano.
Sport / Nogomet | 27. 07. 2020. u 13:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: sergioramos/Instagram / Četiri sina - Pilar Rubio i Sergio Ramos 

Nakon što su prošle godine, spektakularnim vjenčanjem u Sevilli, ozakonili svoju šestogodišnju vezu, proslavljeni nogometaš Sergio Ramos (34) i njegova supruga Pilar Rubio (42) ovog su vikenda imali novi razlog za slavlje.

U njihovu peteročlanu obitelj stigao je još jedan nasljednik, a ponosni roditelji dali su mu ime Máximo Adriano.

Prije godinu dana u Sevilli je održano vjenčanje nogometaša Sergija Ramosa i Pilar Rubio.

Među petstotinjak uzvanika tada su se našli njegovi bivši, ali i sadašnji suigrači iz Real Madrida, također i Luka Modrić sa suprugom Vanjom, kao i Victoria i David Beckham.

Na spektakularnom vjenčanju, koje je pratio cijeli svijet, bili su prisutni i njihovi sinovi Alejando, Sergio i Marco, a koje je par dobio tijekom svoje šestogodišnje ljubavne veze.

I dok su mnogi mislili kako je troje djece sasvim lijepa brojka, s time se nije slagao bračni par Ramos. Uostalom, Ramos na leđima godinama nosi broj 4. 

"Rođen je u 6.56 sati i težio je 3,270 kg. Majka i dijete su dobro. Uvijek sam ponosan na tebe, moj si život. Ludo te volim", poručio je Ramos, dajući informacije o svom tek rođenom sinčiću, a ujedno izjavljujući ljubav svojoj voljenoj supruzi.

Kopirati
Drag cursor here to close