''zatravio'' mu se pogled

Sergio Agüero: Vozač taksija nije primijetio krivinu...

Sport / Nogomet | 30. 09. 2017. u 09:47 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon bizarne prometne nezgode u kojoj je u taksi vozilu stradao argentinski nogometaš Sergio Agüero, igrač Manchester Cityja, objavljeni su neki novi detalji o ovom udesu, a javio se i njegov trener Pep Guardiola.

"Vozač taksija nije vidio krivinu, nastavio je voziti ravno i udarili smo u stup pored ceste. Slomio sam dva rebra, jako me boli, ali se nadam skorome ozdravljenju", poručio je Agüero u razgovoru za Argentinski radio.

Menadžer Manchester Cityja Pep Guardiola prilično je suzdržan, ali i profesionalan u svojoj izjavi.

"Agüero je imao incident u Amsterdamu. Vratit će se brzo, nakon što ozdravi. Ja nisam liječnik, ali vratit će se brzo", kazao je Guardiola, koji zasigurno nije sretan što je njegova udarna igla u napadu ispala iz stroja zbog koncerta jedne južnoameričke pop zvijezde.

Upitan je li razgovarao sa svojim igračem, kazao je: "Još nisam. Morao sam pripremiti trening. Danas ću razgovarati s njim, ali prvi je dojam da je slomio rebra".

Iako u treneru vjerojatno 'kuha', nije želio pokazati kako je ovim događajem posebno razljućen.

"Slobodan dan svima treba. Ja nisam trener koji želi svakodnevne treninge, jer igrači se moraju fizički i psihički odmoriti", kazao je Guardiola.

Kako su mediji već izvijestili, nakon pobjede nad Šahtarom u Ligi prvaka, Argentinac je otišao na koncert kolumbijskog pjevača Maluma u Amsterdamu.

Que viva el fútbol y la amistad, gracias por el detalle @10aguerosergiokun

A post shared by MALUMA (@maluma) onSep 28, 2017 at 3:48pm PDT

Bivšeg igrača Independientea i Atlético Madrida navodno je od težih posljedica spasio sigurnosni pojas. Procjenjuje se da će pauzirati oko dva mjeseca, što znači da neće moći pomoći svojoj reprezentaciji u ključnim utakmicama kvalifikacija za SP u listopadu. Argentina je loše pozicionirana na tablici Južne Amerike, a predstojeće utakmice protiv Ekvadora i Perua odlučit će o tome ide li na Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Kopirati
Drag cursor here to close