Pred utakmicu sa Amerikancima

Savić: Sam poziv je za mene nešto posebno

"Većina nas smo debitanti i svi se nadamo određenoj minutaži jer velika je čast zaigrati u dresu reprezentacije. Sam poziv je za mene nešto posebno i daću sve od sebe da ga opravdam", kaže Igor Savić.
Sport / Nogomet | 17. 12. 2021. u 09:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometna reprezentacija BiH sastavljena od igrača iz Premijer lige, u noći sa subote na nedelju igra prijateljsku utakmicu u Los Angelesu protiv SAD. Reprezentativci su odradili još jedan trening i do samog susreta imaju još jedan.

Jedan od onih igrača iz mlade reprezentacije koji se našao ovaj put u društvu nešto starijih kolega je zadnji vezni Zrinjskog Igor Savić koji je u 19 utakmica jesenjeg dijela sezone uspio postići četiri gola. O dojmovima nakon nekoliko treninga i očekivanjima pred susret sa Amerikancima, Savić kaže:

"Pripremamo se u odličnoj atmosferi. Svi se dobro poznajemo i lako nam je bilo da se uklopimo. Već smo se aklimatizirali ovdje i sve protiče onako kako treba. Sa nestrpljenjem čekamo meč sa Amerikom. Većina nas smo debitanti i svi se nadamo određenoj minutaži jer velika je čast zaigrati u dresu reprezentacije. Sam poziv je za mene nešto posebno i daću sve od sebe da ga opravdam. Očekuje nas meč sa selekcijom koja je sastavljena od kvalitetnih igrača iz jedne jake lige. Međutim, zajedništvo koje imamo i pozitivna atmosfera koju smo izgradili daje nam za pravo da se nadamo pozitivnom rezultatu. Svi ćemo dati maksimum i vjerujem da možemo doći do pobjede", zaključio je Savić.

Kopirati
Drag cursor here to close