Derbi trećeg kruga

Savez sa zakašnjenjem odredio suce: Poznato tko sudi veliki derbi

U petak i subotu igraju se utakmice 24. kola Wwin lige, a Nogometni savez BiH tek sada je objavio službene osobe.
Sport / Nogomet | 28. 03. 2024. u 13:32 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometni savez BiH obično imena sudaca za predstojeće kolo objavi nekoliko dana prije, no u ovom slučaju tek u četvrtak smo doznali tko će sve suditi utakmice u 24. kolu koje starta već u petak.

Nije poznato zbog čega je kašnjenje, ali sada se zna da će derbi trećeg kruga, sudar Borca i Zrinjskog, suditi Ermin Sivac iz Zenice. Sivac je ove sezone dvaput sudio Zrinjskom, protiv Zvijezde 09 (5:3) i Željezničara (0:0), te jednom Borcu, protiv Tuzla Cityja (2:1).

Utakmica u Banja Luci nije presudna, jer je razlika između Borca i Zrinjskog ogromnih 12 bodova, ali Plemići bi se eventualnom pobjedom barem psihološki vratili u igru.

NS BiH / Raspored 24. kola

Sudar Željezničara i Veleža na Grbavici sudit će Elvedin Topuzović (Tuzla). Luka Bilbija iz Prijedora dijelit će pravdu na Tušnju u susretu Tuzla City - Sarajevo, a Frano Jelić (Široki Brijeg) će biti prvi sudac na susretu Igman - Sloga.

Utakmicu Zvijezda 09 - Široki Brijeg sudit će Haris Halkić iz Sanskog Mosta, dok je Cazinjaninu Mirzi Kazlagić pripao mali hercegovački derbi GOŠK - Posušje.

Svi susreti su u izravnom TV prenosu na kanalu Arena 1 Premium.

Kopirati
Drag cursor here to close