Posljednji susret kola

Sarajevo se priključilo vrhu i izguralo Radnik iz Europe

Sport / Nogomet | 10. 04. 2016. u 16:15 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Sarajeva pobijedili su Radnik iz Bijeljine s 2:1 u posljednjem susretu 24. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Sarajevo je u prvom poluvremenu bilo dosta bolji i ofanzivniji protivnik, ali nije uspijevalo probiti odličnu obranu Radnika. Momčad iz Bijeljine u ovomsusreta se opredijelila za obranu svojih vrata, s povremenim pokušajima kontranapada koji su uglavnom završavali bez opasnosti za Sarajevo.

Kontinuirani napadi Sarajeva isplatili su se u 33. minuti kada je nakon ubačaja iz kornera pogodio Amer Bekić. Nakon tog pogotka domaći su još agresivnije krenuli ka vratima Radnika.

Tako je prvo poluvrijeme završeno vodstvom Sarajeva od 1:0.

Radnik je u drugom poluvremenu krenuo ofanzivnije prema vratima Sarajeva, te kreirao nekoliko poluprilika koje nisu završile pogotkom. U 50. minutu nakon dobrog ubačaja Obradović je glavom promašio do tada najbolju priliku Radnika.

Igrači obje momčadi igrali su dosta grubo zbog čega je sudac ovog  susreta pokazao veliki broj žutih kartona.

U 66. minutu obrana Radnika gubi loptu pred svojim vratima što su napadači Sarajeva znali iskoristiti za novi pokogda koji je na asistenciju Leona Benka postigao ponovno Amer Bekić.

U posljednjim minutama susreta Radnik uspijeva organizirati nekoliko dobrih napada i uspijeva smanjiti prednost Sarajeva na 2:1. Strijelac za goste bio je Beširević.

Sarajevo se ovom pobjedom vratilo na treće mjesto ligaške ljestvice i ostaje u trci za titulu prvaka. S druge strane Radnik teško ovakvom igrom može izboriti nastup u europskim natjecanjima sljedeće sezone.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Kopirati
Drag cursor here to close