'Trampa'

Sanchez novi igrač Uniteda, za Arsenal potpisuje Mkhitaryan

Višemjesešna trakavica na Otoku dobila je kraj
Sport / Nogomet | 23. 01. 2018. u 08:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Višemjesešna trakavica dobila je kraj, Alexis Sanchez (29) od je novi igrač Manchester Uniteda. Stiže iz Arsenala, a u redove 'topnika' iz 'crvenih vragova' odlazi Henrih Mhitarjan (29).

Potvrdili su to klubovi na svojim stranicama.

United je Alexisa najavio pravim umjetničkim videom u kojemu Čileanac svira klavir, a vide se i njegove prve fotografije s Old Trafforda u dresu s brojem sedam.

Čileanac je potpisao na četiri i pol godine, a u Manchesteru će tjedno zarađivati 500 tisuća funti.

"Oduševljen sam jer dolazim u najveći klub na svijetu. Proveo sam prekrasne tri i pol godine u Arsenalu i u sjećanju će mi ostati pozitivne uspomene sjajnog kluba i navijača. Priliku da igram na ovom povijesnom stadionu i da radim s Joseom Mourinhom jednostavno nisam mogao odbiti. Ponosan sam jer sam prvi Čileanac koji će zaigrati za Unitedovu prvu momčad i nadam se da ću moći pokazati navijačima širom svijeta zbog čega me je klub doveo", poručio je Alexis Sanchez nakon potpisa ugovora, a Jose Mourinho je dodao:

"Alexis je jedan od najboljih napadača na svijetu. Nama donosi svoju ambicioznost, strast i osobnost - kvalitete koje krase igrače Uniteda i kvalitete kojima igrač osnažuje momčad, a navijače čini ponosnima. Henrihu želim uspjeh i svu sreću, siguran sam da će je imati. Nećemo ga nikada zaboraviti, posebno njegov doprinos u osvajanju Europske lige.

Mkhitaryan je s Arsenalom potpisao višegodišnji ugovor, a klub je objavio da će broj njegovog novog dresa biti otkriven uskoro.

On je nakon potpisa poručio: "Sretan sam zbog dogovora i prilike da budem u Arsenalu. Ovo je ostvarenje snova jer sam uvijek sanjao da zaigram za Arsenal. Sada kada sam ovdje, dat ću sve od sebe da pomognem klubu da ispiše povijest."

"Henrih je kompletan igrač - stvara prilike, dobro se brani, jako je posvećen. Moram reći da je to igrač koji ima sve potrebne atribute", poručio je Arsene Wenger.

Kopirati
Drag cursor here to close