Treneru Barcelone smetalo sunce

Sanchez Flores odgovorio Xaviju: Imate Niveu, kremu za sunčanje....

"Igrali smo u uvjetima koji su nama najbolji i nismo radili ništa mimo pravila. Sunce? Pa tu postoje Nivea, krema za sunčanje, bilo što", rekao je Sanchez Flores.
Sport / Nogomet | 17. 04. 2023. u 10:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Barcelona u posljednje tri utakmice računajući prvenstvo i Kup ima gol razliku 0:4. Prvo je teško poražena od Real Madrida nakon čega je osvojila po bod u duelima protiv Girone i Getafea. Trener Barcelone nakon još jednog remija ili bolje rečno kiksa je pronašao zanimljivo opravdanje.

"Navikli smo igrati bez sunca i noću. Treniramo na način kao da ćemo igrati na suhoj travi. Trava nam je zaista smetala, ali je bila ista za obje momčadi. Pogledajte samo Munira koji nije mogao niti šutnuti loptu" rekao je Xavi.

Komentar na njegovu izjavu dao je trener Getafea Quique Sanchez Flores, a njegov je odgovor postao hit na društvenim mrežama.

"Nismo igrali na pijesku ili na zemlji, trava je prekrasna i bila je jednaka za obje momčadi. Oni travu na svom stadionu kose nisko i tako stvaraju uvjete koji njima najbolje odgovaraju zbog stila igre. Igrali smo u uvjetima koji su nama najbolji i nismo radili ništa mimo pravila. Sunce? Pa tu postoje Nivea, krema za sunčanje, bilo što", rekao je Sanchez Flores.

Kopirati
Drag cursor here to close