Sevilla čeka Modre

Sampaoli očekuje još bolji Dinamo

Sport / Nogomet | 01. 11. 2016. u 18:14 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Strateg Seville Jorge Sampaoli u srijedu očekuje otvoreniju utakmicu u Ligi prvaka protiv Dinama od one u Zagrebu, gdje su Modri pali minimalno, 0:1. 

Prvi međusobni duel iznjedrio je najbolju utamicu Zagrepčana u Ligi prvaka ove sezone, tako je Sampaoli na ovaj način poprilično digao ego hravtskom prvaku. 

Najavio je da će sastav mijenjati zbog ozljeda, ne zbog prvenstvene utakmice protiv Barcelone u nedjelju.

“Mijenjat ću ekipu iz potrebe, kako bih nadomjestio igrače koji neće moći nastupiti. Imamo obvezu braniti ovaj dres kao da igramo sutra u finalu protiv najboljih”, rekao je Sampaoli na konferenciji za medije u Sevilli.

U utorak ujutro nije trenirao francuski ofenzivni vezni Samir Nasri, strijelac pobjedničkog gola u Maksimiru. Propustit će utakmicu protiv Dinama, piše HRT. 

“To komplicira situaciju, jer odlično igra u zadnje vrijeme. No, drugo poluvrijeme u Gijonu, kada je izašao zbog ozljede, ponudilo je zanimljivu igru što nas čini optimističnima”, objasnio je argentinski trener.

Na teren se vratio napadač Ben Yedder, strijelac u pobjedi od 1:0 nad Lyonom, koji je u subotu protiv Sportinga ozlijedio gležanj. Ozlijeđen je, pak, branič Nicolas Pareja.

“Od utakmice protiv Dinama imam velika očekivanja jer nas pobjeda vodi u osminu finala. Imamo veliku odgovornost te se nadam da ćemo razveseliti naše navijače”, rekao je Sampaoli i dodao: “Ovo će biti drugačija utakmica, puno otvorenija. Dinamu je ovdje ulog nastavak igranja u Europskoj ligi. Očekujem sudar dviju ambicija, njihove i naše, što će dovesti do utakmice visokog intenziteta. Za nas je bitno da budemo precizni.”

Kopirati
Drag cursor here to close