I dalje motiviran

Samouvjereni Ronaldo: Ja sam najbolji nogometaš na svijetu

Sport / Nogomet | 14. 10. 2016. u 12:12 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Cristiano Ronaldo, nogometni reprezentativac Portugala i igrač Real Madrida, za talijanske medije je izjavio da sebe smatra najboljim nogometašem na svijetu, te da je njegova želja da nastavi napredovati ključ njegovog uspjeha, javlja Agencija Anadolija.

Ronalda smatraju jednim od najvećih favorita za dobivanje priznanja FIFA Ballon d'Or u 2016. godini, koja se dodjeljuje najboljem igraču svijeta. Ronaldo je u godini koja se bliži kraju postao europski prvak sa reprezentacijom Portugala, ali i sa Realom, tako da ne bi bilo veliko iznenađenje ako po treći put, nakon 2013. i 2014. godine, bude proglašen za najboljeg na svijetu.

“U mojoj glavi ja sam najbolji nogometaš na svijetu. Svaki dan radim vrlo naporno s ambicijom da budem najjači. Na drugima je da me ocjenjuju. Uvijek želim poboljšati sebe i svoju igru. Uz to, jako sam motiviran i vjerujem da je to ključ moga uspjeha“, kazao je Ronaldo za talijanske medije.

Sjajni nogometaš ima problema na početku nove sezone zbog ozlijede koju je dobio u finalu Europskog prvenstva proteklog ljeta u Francuskoj. No, vjeruje kako će ubrzo doći u svoju top formu.

“Pretrpio sam tešku ozlijedu u finalu EURO-a 2016 zbog čega sam dva i pol mjeseca bio izvan terena. Međutim, sada se dobro osjećam. Vratio sam se na svoj uobičajeni nivo i spreman sam da uživam u još jednoj spektakularnoj sezoni“, rekao je Portugalac.

Ronaldo je u Real stigao 2009. godine iz Manchester Uniteda. Od tada je za “kraljevski klub“ odigrao 353 natjecateljske utakmice i postigao nevjerojatnih 367 golova. U dresu Portugala je zabilježio 135 nastupa uz 66 golova.

Kopirati
Drag cursor here to close