FC Bayern

Salihamidžić se ograđuje: Svatko je Kovač svoje sreće...

"Hoće li Kovač ostati? Vidjet ćemo. Ima moju punu podršku. Činjenice same najbolje govore o njemu”, kazao je Salihamidžić tijekom gostovanja na ZDF-u.
Sport / Nogomet | 12. 05. 2019. u 11:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: ZDF (Screenshot) / Hasan Salihamidžić, sportski direktor Bayerna

Bayernu je trebala pobjeda za potvrdu naslova prvaka kolo prije kraja prvenstva, ali nije u tome uspio, jer su u Leipzigu odigrali samo 0:0.

Sportski direktor Bayerna progovorio je u budućnosti Nike Kovača nakon što je njemački prvak upisao remi bez golova na gostovanju kod Leipziga te će naslov morati potvrditi u zadnjem kolu kada u Münchenu gostuje njegov bivši klub Eintracht iz Frankfurta.

“Imamo priliku osvojiti trofeje i ne želimo rasipati energiju pričom o pojedincima. Hoće li Kovač ostati? Vidjet ćemo. Ima moju punu podršku. Činjenice same najbolje govore o njemu. Ali, ja mogu govoriti samo svoje mišljenje”, kazao je Salihamidžić tijekom gostovanja na ZDF-u.

“Postanemo li prvaci onda s 4+, ako ne, onda će ova sezona biti usr**a”, rekao je, upitan kako bi ocijenio sezonu.

Foto: Witters / Niko Kovač odrađuje prvu trenersku sezonu u Bayernu - je li položio "probni rad"?

Osvrnuo se Braco i na riječi šefa Dortmunda Hans-Joachima Watzkea, koji je izjavio da Bayern još uvijek može završiti sezonu praznih ruku dok njegov klub može osvojiti sve.

“Oni mogu osvojiti samo prvenstvo. Iz Kupa su već ispali”, glasio je njegov odgovor.

Prošlog tjedna Mundo Deportivo je objavio da se u Madridu sastao s bivšim španjolskim izbornikom i nekadašnjim trenerom Reala Julenom Lopeteguijem.

“Bio sam u Madridu na sastanku s jednom nogometnim menadžerom, ali ne Lopeteguijem”; otkrio je.

Za kraj je dodao kako na ljeto žele dovesti novog krilnog napadača i da im je zanimljiv Timo Werner, prenosi Sportski.net.

Rummenigge ostavio otvorenim pitanje Kovačeve budućnosti

Unatoč propuštenoj prilici da i matematički osiguraju naslov njemačkog prvaka, direktor Bayern Münchena Karl-Heinz Rummenigge optimistično gleda na rasplet situacije, ali što se tiče Nike Kovača, prilično je tvrd.

"Napeta je situacija, ali to su navijači diljem države i htjeli na početku sezone. Međutim, ako momčad odigra protiv Eintrachta na isti način kako su igrali danas, smatram kako ne bismo trebali imati problema da dođemo do nove titule."

Na pitanje novinara da prokomentira budućnost Nike Kovača u klubu, Rummenigge kaže kako rezultati moraju sve određivati.

"Nemam nikakvih problema s Nikom Kovačem, ja stalno ponavljam da mu je posao ovdje zagarantiran. U klubu kao što je Bayern München i igrači i uprava i treneri imaju obavezu donijeti uspjeh, to je nešto što vrijedi za sve nas. Na kraju dana mi moramo imati na umu da je Bayern klub koji je izuzetno uspješan posljednjih deset, dvadeset, trideset godina. Svatko tko je radio za Bayern zna da ovdje uspjeh moraš obnavljati kontinuirano, a mi ćemo također to biti u stanju napraviti.", uvjeren je direktor bavarskoga giganta.

Kopirati
Drag cursor here to close