Šuška se

Salihamidžić priprema transfer Pjanića u Bayern

Neki njemački mediji, ali i španjolski Mundo Deportivo, pišu kako je u red za Pjanića stao i bavarski velikan Bayern, a da na transferu radi Hasan Salihamidžić.
Sport / Nogomet | 25. 05. 2021. u 15:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener Barcelone Ronald Koeman sastavio je listu igrača za koje bi najsretniji bio ako ih katalonski klub proda u predstojećem ljetnom prelaznom roku, a među 'izabranicima' je i Miralem Pjanić.

S obzirom da Pjanić nije zaboravio igrati nogomet, mediji navode kako reprezentativac BiH ne treba brinuti u vezi s nastavkom karijere.

Neki njemački mediji, ali i španjolski Mundo Deportivo, pišu kako je u red za Pjanića stao i bavarski velikan Bayern.

Navodno se pregovori aktualnog prvaka Njemačke s nizozemskim vezistom Georginijom Wijnaldumom (ističe mu ugovor s Liverpoolom) ne odvijaju prema planu te se minhenski klub okreće Pjaniću.

Sportski direktor Hasan Salihamidžić radi na transferu svog sunarodnjaka, za kojega interes pokazuju i PSG te Chelsea.

Pjanić tečno govori njemački jezik te s te strane ne bi imao problema u Münchenu, ali pored Joshue Kimmicha i Leona Goretzke (obojica su od njega mlađi po pet godina), iako je obojici igrački superiorniji, teško da bi imao ulogu drugačiju od one koju je jedno vrijeme imao u Barceloni - džoker s klupe na poziciji šestice.

Međutim, ostaje i pored Salihamidžićeve dobre volje veliko pitanje koliko su Bavarci spremni, u doba koronakrize, plaćati visoke odštete za igrače koji imaju 30 ili više godina.

Kopirati
Drag cursor here to close