Toliko od njega?

Salihamidžić: Lewandowski želi napustiti klub

Lewandowski je u Bayern stigao 2014. godine iz Borussije Dortmund te je osvojio naslov najboljeg strijelca lige u posljednje četiri sezone.
Sport / Nogomet | 14. 05. 2022. u 22:13 Bljesak.info/Hina

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:Reuters / Robert Lewandowski

Sportski direktor njemačkog nogometnog prvaka Bayerna Hasan Salihamidžić izjavio je kako je najbolji strijelac kluba Robert Lewandowski (33) izrazio želju da napusti München iako ima važeći ugovor do ljeta 2023. godine.

"Razgovarao sam s Lewom i on me je obavijestio kako ne želi prihvatiti našu ponudu za produženje ugovora te želi napustiti klub. Rekao mi je da želi probati nešto drugo, ali naš se stav nije promijenio. Činjenica je kako ga ugovor veže do ljeta 2023.", izjavo je Salihamidžić tijekom susreta posljednjeg kola ovosezonske Bundeslige u Wolfsburgu.

Iako je Salihamidžić dodao kako Bayern dosad nije razgovarao niti s jednim klubom oko moguće prodaje Lewandowskog, kapeana poljske reprezentacije povezuje se s prelaskom u španjolskog velikana Barcelonu.

Lewandowski je u Bayern stigao 2014. godine iz Borussije Dortmund te je osvojio naslov najboljeg strijelca lige u posljednje četiri sezone.

Lewa je nakon utakmice u kojoj je zabio 35 pogodaka i izjednačio rekord Gerda Mullera nakon što je sedmi put završio sezonu kao prvi strijelac lige potvrdio Bracine riječi.

"Vrlo je izgledno da je ovo bila moja zadnja utakmica za Bayern. Ne mogu to tvrditi 100%, ali je možda bila zadnja. Želimo pronaći najbolje rješenje za mene i klub", poručio je nakon remija s Wolfsburgom.

Kopirati
Drag cursor here to close