Otklonio sumnje

Salah: Ostajem u Liverpoolu, ovo je tek početak!

"To je tek početak. Ovo mi je prva godina ovdje, a i nekim drugim igračima. Ovo je tek početak'', rekao je ovaj nogometaš.
Sport / Nogomet | 11. 05. 2018. u 18:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izvrsne predstave egipatskog napadača privukle su Realov interes, ali Liverpoolova zvijezda ne planira napustiti klub
Liverpoolov napadač Mohamed Salah predvodio je momčad s 43 pogotka ove sezone te bio jedna od najvažnijih karika u pohodu Redsa do finala Lige prvaka.

Njegove izvrsne utakmice okrunjene su i nagradom za igrača sezone Premier lige, a kako kaže 25-godišnji Egipćanin: "Ovo je tek početak".

Proteklih tjedana njegovo ime povezivalo se s dolaskom u Real Madrid, međutim Salah je odlučan oko nastavka karijere u Liverpoolu.

"Zadovoljan sam ovdje, sve je u redu'', rekao je.

"Naravno da imam ambicije za budućnost s Liverpoolom. Kao što ste vidjeli, imali smo odličnu sezonu te smo sada u finalu Lige prvaka i svi su uzbuđeni'', kaže Salah.

"To je tek početak. Ovo mi je prva godina ovdje, a i nekim drugim igračima. Ovo je tek početak'', rekao je ovaj nogometaš.

Salah kao svoju motivaciju navodi i kritičare koji su ga često osporavali nakon nesretnih par sezona u Chelseaju. U međuvremenu je igrao u Serie A, međutim najveća želja bila mu je vratiti se u Englesku kako bi ušutkao zle jezike.

"Bio sam ovdje prije četiri godine i brojni ljudi rekli su da ne mogu biti uspješan i da ne mogu igrati u Premiershipu jer je liga preteška za mene", rekao je Salah.

"Zbog toga sam stalno mislio o povratku. Od prvog dana kad sam napustio Chelsea, cijelo vrijeme sam želio dokazati im da su u krivu. To sam i uspio'', dodao je.

Dok se momčad priprema za veliko finale protiv Reala koje će se odigrati u Kijevu 26. svibnja, potrudit će se osigurati i top četiri mjesto na tablici, koje ih vodi u Ligu prvaka, a zato će im trebati bodovi iz nedjeljne utakmice protiv Brightona.

Salah smatra kako je momčad trenera Jürgena Kloppa već pokazala da se može nositi s najboljim klubovima Europe, prenosi Goal.hr.

"Na putu do finala pobijedili smo vrhunske ekipe poput Manchester Cityja i Rome, a tek smo počeli. Želimo se kvalificirati za Ligu prvaka sljedeće sezone i želimo osvojiti ovogodišnju. Protiv Reala igramo kako bismo pobijedili'', kaže Salah.

Kopirati
Drag cursor here to close