Široki Brijeg - Mladost

Sablić: Zadovoljan sam realizacijom, ali ne i igrom iz prvog poluvremena

Sport / Nogomet | 06. 04. 2017. u 12:17 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Široki Brijeg nastavlja s dobrim igrama u Ligi za ostanak. Nakon prva dva kola izdvojili su se na vrhu uz gol razliku 9:1.

Realizacijom je bio zadovoljan i trener ''Plavo-bijelih'' Goran Sablić, no ne i igrom u prvom dijelu susreta.

''Utakmica je bila otvorena, imala je i Mladost svojih šansi, pogodili su dvije prečke. Sigurno da nam ide na ruku kada dolazi protivnik koji se želi nadigravati i otvara nam dosta prostora. Realizacijom sam zadovoljan, samom igrom u prvom poluvremenu i ne toliko. U drugom poluvremenu smo promijenili formaciju tako da smo nastavili u istom tonu kao i proteklu utakmicu i idemo dalje'', komentirao je pobjedu svoje momčadi od 4:0 nad Mladosti iz Doboj-Kaknja trener Sablić.

Husref Musemić smatra da nisu zaslužili ovako velik poraz, no konstatirao je da je tako u nogometu i da mladi igrači iz toga mogu izvući lekciju.

''Poraz je prevelik za sva događanja na terenu, ali to je nogomet, nismo iskoristili naše šanse i primili smo golove. Mislim da nimalo nismo zaslužili, ali još jednom se pokazalo da kada ne iskoristimo naše šanse protivnik to kažnjava. Ako se nešto može izvući, a to je da mladi igrači shvate da možete nekada na utakmici imati više šansi od protivnika, a da izgubite 4:0'', izjavio je trener Mladosti Musemić.

Treće kolo Lige za ostanak na rasporedu je u subotu, 8. travnja, kada Široki Brijeg gostuje u Vitezu dok Mladost dočekuje Olimpic.

Kopirati
Drag cursor here to close