Riječi hvale

Sablić: Wagner je klupska legenda

Sport / Nogomet | 29. 07. 2017. u 14:52 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener Goran Sablić dva puta je do sada vodio momčad Širokog Brijega protiv Zrinjskog, oba puta u četvrtfinalu Kupa BiH prošle sezone i oba puta pobijedio, u Mostaru 2:0 pogocima Wagnera i na Pecari 1:0 pogotkom Ivana Krstanovića.

Robusni napadač gotovo sigurno će početi susret u Mostaru, a možda će priliku u dijelu utakmice dobiti i Wagner Santos Lago.

Uostalom, na pripremnoj utakmici protiv Čapljine Wagner je odigrao svih 90 minuta i sjajno vodio na terenu mlade suigrače.

''Stjecajem okolnosti do sada nismo imali pripremnih utakmica, pa nisam ni mijenjao igrače, jer jednostavno nisam mogao sve provjeriti u kakvoj su formi. Zahvalni smo Čapljini na utakmici, slične utakmice prakticirat ćemo češće. A što se Wagnera tiče, sigurno ćemo ga koristiti kroz sezonu, nekad više, nekad manje. Wagner je klupska legenda, s njim sam o tome razgovarao prije početka sezone, želio sam unatoč njegovim godinama da ostane s nama, on je to prihvatio i tu nije ništa sporno'', riječi su kojima je trener ''Plavo-bijelih'' Goran Sablić za Sportske novosti prokomentirao status 39-godišnjeg kapetana momčadi.

Kopirati
Drag cursor here to close