''Plavo-bijeli''

Sablić: Ovakvo izdanje treba potvrditi protiv Mladosti

Sport / Nogomet | 03. 04. 2017. u 08:44 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Kada imamo ovakav pristup i kad smo ovako inspirirani onda je realno za očekivati da kući pobijedimo. Na ruku nam je išlo, što je za razliku od prošle utakmice, Olimpic bio nešto otvorenije i ostavljao nam je dosta prostora iza leđa njihove obrane. Stvorili smo dosta šansi, pogotovo u drugom poluvremenu, zaslužena pobjeda'', izjavio je trener Širokog Brijega Goran Sablić nakon utakmice u kojoj je njegova momčad s visokih 5:1 svladala Olimpic.

Za razliku od utakmice od prije dva tjedna, ''Plavo-bijeli'' su bili puno konkretniji i motiviraniji te su bez problema fenjeraša OIimpica praktički izbacili iz lige.

''Želim da nastavimo ovako dalje da iz utakmice u utakmicu budemo kvalitetniji. Već sada u srijedu protiv Mladosti treba potvrditi ovo večerašnje izdanje'', dodao je Sablić.

Trener Olimpica Dragan Radović bio je dosta samokritičan prema svojim igračima.

''Morali smo ući otvorenije, nismo imali što izgubiti. Dali smo jedan pogodak, vratili se u igru i onda takve greške napravimo u veznom redu, tri greške koje ne bi napravili pioniri. Široki nas je kaznio i tako ne možemo ništa napraviti''.

Drugo kolo Lige za ostanak na rasporedu je već u srijedu, 5. travnja, kada Široki Brijeg od 19.00 sati na Pecari dočekuje Mladost uz izravan prijenos na Arena Sport 2.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close