Nakon kiksa s Radnikom

Sablić: Neću pognuti glavu, još ništa nije gotovo

Sport / Nogomet | 05. 03. 2017. u 12:18 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Široki ni u drugom proljetnom kollu nije mogao do pobjede, ali trener Goran Sablić ni nakon 2:2 s Radnikom nije izgubio nadu da će njegova momčad izboriti Ligu za prvaka..., iako su šanse male, nikakve.

“Spremali smo se za tešku utakmicu, jer smo znali da je Radnik jedna jako ozbiljna, kompaktna momčad”, rekao je. 

“Trideset minuta smo izgledali jako dobro, imali smo gol i nekoliko izrađenih šansi, gdje nam je nedostajalo kvalitete i koncentracije. Malo je nedostajalo da na poluvrijeme odemo s dva gola prednosti”, dodao je rezimirajući prvih 45 minuta na Pecari. 

“Drugo poluvrijeme..., kad tako rano dobijete gol, utakmica ode u drugom smijeru. Bilo je vidljivo da je momčad izgubila samopouzdanje pa sam s promjenama pokušao unijetu svježu energiju, ali drugi žuti karton Menala ostavio nas je s igračem manje.”

“Momci su herojski nakon toga odradili utakmicu do kraja. Ne želim pognuti glavu, jer ova momčad napreduje, a nije slučajno gdje jeste. Pred nama je još puno posla, imamo još dvije utakmice, ali i Kup. Još ništa nije gotovo, vjerujem u momke. Nastavimo li s ovim pristupom, doći će i bodovi”, zaključio je Sinjanin. 

U srijedu će Široki, u sklopu prve utakmice četvrtfinala Kupa, na noge Zrinjskom.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close