NK Široki Brijeg

Sablić: Nećemo dovoditi igrače samo zbog dovođenja

Sport / Nogomet | 07. 06. 2017. u 10:51 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener Širokog Brijega Goran Sablić u srijedu (17.00 sati) na Pecari će obaviti prozivku igrača, a već su poznata imena koja se neće pojaviti. Kada je riječ o dolascima, na Pecari informaciju dobro kriju te ne žele otkriti ni jedno dok igrač(i) službeno ne potpiše.

''Odmor je zaista brzo prošao, ali nisam imao vremena za odmaranje. S ljudima iz kluba stalno sam bio u kontaktu. Bilo je posla u stanci, iako nema ni treninga i utakmica. Kao što vidite, mi još slažemo momčad, kombiniramo i probamo promijeniti krvnu sliku u svlačionici. Želimo se i pojačati i pomladiti. A to neće biti lako, to ovisi od tržišta, financija i tko zna čega još'', izjavio je Sablić za Večernji list.

''Plavo-bijeli'' kreću s pripremama veoma rano s obzirom da je prvo pretkolo Europske lige 29. lipnja. Prva dva dana priprema rezervirana su za liječničke preglede i testiranja, a bazični dio priprema bit će obavljena u Sloveniji od 12. do 22. lipnja dok će ostatak priprema provesti u Trening kampu ''Musa-Karačić'' na Mostarskom blatu.

''Nećemo dovoditi igrače samo zbog dovođenja. Moramo se spremati za Europu, a vremena je malo. Evo, već dogovorene pripreme u Sloveniji. Radit ćemo na Blatu, tu imamo odlične uvjete, a uštedjet ćemo nešto novca. Bolje ga je utrošiti u neke druge stvari, kao rekvizite, pa ako hoćete i pojačanja...'', kazao je Sablić za Večernjak.

Nakon Barišića i Barabana, i Wagner je produljio vjernost za još godinu dana. Dotaknuo se Sablić i šestorice juniora koja su nedavno potpisala profesionalne ugovore sa Širokim Brijegu.

''Počet će pripreme, a četvorica bi trebali upasti u kvotu 20+4. Oni su potencijal, ali ne želimo im natovariti pritisak na leđa'', zaključio je Sablić.

Kopirati
Drag cursor here to close