Nakon poraza na Pecari

Sablić: Crveni karton je okrenuo utakmicu

"Ne opravdavam svog igrača, ali ne znam što je sudac čekao, nije pokazao žuti karton igraču Širokog Brijeg za start prije toga. Ovako je naš igrač isprovociran, situacija se zaoštrila na terenu potpuno bespotrebno, pričao je nakon utakmice Sablić.
Sport / Nogomet | 28. 11. 2021. u 19:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon poraza u Banja Luci, Mostaru, nogometaši Sarajeva je upisali treći gostujući ove polusezone na Pecari. Ukupno šesti u prvenstvu, pa bordo momčad ostaje na 28 bodova. Protiv Širokog Brijega na Pecari, gosti su imali vodstvo nakon prvog poluvremena, minimalnu prednost, međutim stvari su se na terenu počele mijenjati u nastavku.

Prvo je Široki Brijeg došao do izjednačenja, pet minuta kasnije, Sarajevo je ostalo s čovjekom manje nakon isključena Bodula. Po mišljenju trenera Sarajeva, Sablića upravo je ovaj detalj odlučio današnji susret.

"Vidjeli smo dva različita poluvremena. Mi smo bili bolji u prvom poluvremenu, pa rekao bih do crvenog kartona nismo imali problema iako smo primili gol. Mislim da smo mogli iskontrolirati situaciju na terenu kako želimo. Mislim da je crveni karton najznačajniji trenutak ovog susreta. U ovakvim uvjetima na terenu se nije lako snaći, mi smo ostali s čovjek manje, Široki Brijeg nas je stavio pod taj pritisak, napravili smo jedanesterac, ali se nismo predavali. Čak smo u posljednjim trenucima imali dvije prilike za izjednačenje", rekao je Sablić, pa se nadovezao.

"Ukupno gledajući ostaje žal, jer smo imali dobru pripremu za ovu utakmicu, dobro smo izgledali na terenu, ali nogomet je takav, nepredvidiv, stvari se okrenu u jednom trenutku. U trenutku kada smo ostali s čovjekom manje. Ne opravdavam svog igrača, ali ne znam što je sudac čekao, nije pokazao žuti karton igraču Širokog Brijeg za start prije toga. Ovako je naš igrač isprovociran, situacija se zaoštrila na terenu potpuno bespotrebno, pričao je nakon utakmice Sablić.

Kopirati
Drag cursor here to close