Dojmovi nakon derbija Široki Brijeg - Željezničar

Sablić: Bio je to stvarno dobar dan; Adžem: Široki nas je nadigrao

Široki Brijeg se na najbolji mogući način oprostio od svojih navijača za ovu sezonu, a posebno je bilo i zbog oproštaja Wagnera i Ivankovića koji su okončali karijeru te Menala koji prelazi u Dinamo.
Sport / Nogomet | 14. 05. 2018. u 15:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Široki Brijeg je s 3:1 slavio protiv Željezničara u posljednjoj ovosezonskoj utakmici na Pecari koja će ostati upamćena kao posljednja u karijeri za legendarnog Wagnera Santosa Laga i Juru Ivankovića.

''Čestitao bih momčadi na dobroj utakmici i pobjedi jer smo se na taj način željeli oprostiti od svojih navijača. Smatram da smo cijelu utakmicu bili rastrčaniji, željni igre; bilo je dosta novih igrača kojima smo dali priliku. Tim bolje što je bio jubilej, što je ovo bila posljednja utakmica na Pecari Wagneru, Juru i malom Menalu tako da je danas stvarno dobar dan za nas, za Široki i za navijače'', kazao je na press konferenciji nakon utakmice trener Širokog Brijega Goran Sablić.

Foto: Bljesak.info / Goran Sablić

Njegov kolega s druge strane, Admir Adžem, nimalo nije bio zadovoljan igrom svoje momčadi te je zabrinut uoči posljednjeg kola u kojem ih očekuje gradski derbi sa Sarajevom.

Foto: Bljesak.info / Admir Adžem

''Prije svega čestitam Širokom na sasvim zasluženoj pobjedi. Bili su bolji u svim segmentima, a moja ekipa je u utakmicu ušla totalno nespremno, i fizički i psihički, izgleda da su neki već otišli na odmor tako da ćemo to raspraviti kad dođemo u Sarajevo. Prvenstvo treba odraditi do kraja, ostala nam je još derbi utakmica sa Sarajevom i ne smijem ni pomisliti da možemo pružiti ovakvu partiju'', kazao je trener Željezničara Admir Adžem.

Video: Izjave trenera Gorana Sablića i Admira Adžema
Kopirati
Drag cursor here to close