Prosinečki

S Crnom Gorom revijalno

Za navedene utakmice neće moći računati na golmana Asmira Begovića i Seada Kolašinca.
Sport / Nogomet | 23. 05. 2018. u 15:44 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najbolji nogometaši Bosne i Hercegovine okupljaju se na Ilidži uoči prijateljskih utakmica protiv Crne Gore i Južne Koreje.

Izbornik BiH Robert Prosinečki istaknuo je kako su ove dvije utakmice važne za reprezentaciju, te da utakmici protiv Crne Gore dodatni značaj daje oproštaj trojice nekadašnjih bh. reprezentativaca - Emira Spahića, Zvjezdana Misimovića i Vedada Ibiševića. 

''Protiv Crne Gore trojica naših reprezentativaca koji su dali mnogo bh. nogometu se oproštaju. Zbog toga će utakmice protiv Crne Gore imati i revijalni karakter. Termin za utakmice nije najbolji jer su prvenstva tek završena, ali ove utakmice su nam veoma bitne za uigravanje ekipe i upoznavanje igrača'', rekao je Prosinečki. 

Za navedene utakmice neće moći računati na golmana Asmira Begovića i Seada Kolašinca.

''Begović ima privatne probleme, a Kolašinac je ozlijeđen. Ostali igrači će biti spremi za utakmice, nadamo se samo da neće biti ozljeda. Utakmicama ćemo pristupit najozbiljnije, jer poslije nećemo imati prijateljske mečeve, a mislim da su i Crnogorci u istoj situaciji'', rekao je Prosinečki. 

Dodaje da ga raduje forma igrača koji su bili standardni u svojim klubovima tijekom sezone, te da je želja ekipe da pobjeđuje u svim, pa i u prijateljskim mečevima. 

''Rezultat je bitan, želimo pobijediti i u prijateljskim utakmicama. Odradit ćemo posao na najbolji način zbog atmosfere u ekipi'', zaključio je.  

Reprezentacija BiH će igrati prijateljski meč protiv Crne Gore u ponedjeljak, 28. svibnja na Bilinom polju u Zenici u 18 sati, a dan kasnije će otputovati u Južnu Koreju s kojom se sastaju 1. lipnja.

Kopirati
Drag cursor here to close