Dominacija na domaćem terenu

Rusija otvorila SP ''petardom'' u mreži Saudijske Arabije

U drugoj utakmici prvog kola u skupini A sastat će se Urugvaj i Egipat u Jekaterinburgu. Njihov je dvoboj na rasporedu u petak, s početkom u 14 sati.
Sport / Nogomet | 14. 06. 2018. u 19:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Rusije ostvarili su uvjerljivu 5-0 (2-0) pobjedu protiv Saudijske Arabije u prvoj utakmici Svjetskog prvenstva, koja je u četvrtak odigrana na stadionu Lužnjiki u Moskvi pred 81.000 gledatelja.

Rusija je povela u 12. minuti, a strijelac je bio Jurij Gazinski. Na 2-0 je u 43. minuti povisio Denis Čerišev, koji je ušao u 24. minuti kako bi zamijenio ozlijeđenog Alana Dzagojeva.

Za 3-0 strijelac je bio Artjom Dzjuba u 71. minuti, a pogodak je postigao samo 80 minuta nakon što ga je ruski izbornik Stanislav Čerčesov ubacio u igru.

U prvoj minuti sudačke nadoknade za 4-0 strijelac je bio Denis Čerišev, što mu je bio drugi pogodak na utakmici. Konačnih 5-0 postavio je iz slobodnog udarca Aleksandr Golovin u četvrtoj minuti sudačke nadoknade.

U drugoj utakmici prvog kola u skupini A sastat će se Urugvaj i Egipat u Jekaterinburgu. Njihov je dvoboj na rasporedu u petak, s početkom u 14 sati

Kopirati
Drag cursor here to close