Rijetki koji žele na teren

Rusija i Irak odigrat će prijateljsku utakmicu

I UEFA i FIFA odlučili su u veljači 2022. da će sve ruske momčadi - nacionalne ili klupske - biti suspendirane iz sudjelovanja u njihovim natjecanjima zbog invazije na Ukrajinu.
Sport / Nogomet | 26. 03. 2023. u 15:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ruska nogometna reprezentacija u nedjelju će u Sankt Peterburgu odigrati prijateljsku utakmicu protiv Iraka što joj je prva utakmica na domaćem terenu od studenog 2021. godine nakon čega je isključena iz međunarodnih natjecanja zbog invazije na Ukrajinu.

I UEFA i FIFA odlučili su u veljači 2022. da će sve ruske momčadi - nacionalne ili klupske - biti suspendirane iz sudjelovanja u njihovim natjecanjima zbog invazije na Ukrajinu, javlja Hina.

TASS je izvijestio da RFU očekuje da će oko 20.000 navijača prisustvovati nedjeljnoj utakmici u Gazprom Areni, koja je trebala biti domaćin prošlogodišnjeg finala Lige prvaka prije nego što je Rusiji oduzeta ta čast.

Ruski nogometaši su odigrali četiri prijateljske utakmice od početka invazije, sve daleko od kuće. Rusija je slavila 2-1 u gostima u Kirgistanu prošlog rujna, prije remija protiv Tadžikistana, Uzbekistana i Irana.

Ruska ženska nogometna reprezentacija nije igrala kod kuće od veljače 2022.

Kopirati
Drag cursor here to close