Boca vs. River

Ruggeri: Kad sam iz Boce prešao u River Plate, zapalili su mi kuću!

"Igrao sam za oba kluba i u obje mi je momčadi bilo lijepo. Kad sam otišao iz Boce u River spalili su mi kuću dok su mi roditelji bili u njoj. Mama je dobila opekline", rekao je Oscar Ruggeri.
Sport / Nogomet | 07. 12. 2018. u 13:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Južnoj Americi živi se za nogomet. A nakon što se uzvratna utakmica finala Cope Libertadores između Boca Juniorsa i River Platea preselila na Santiago Bernabeu, napokon se počela pokazivati i ljepša strana navijača...

No posljedice nakon napada na igrače Boce i dalje su velike, a kako je to osjetiti bijes tamošnjih navijača, najbolje zna bivši igrač obje ekipe - Oscar Ruggeri.

"Igrao sam za oba kluba i u obje mi je momčadi bilo lijepo. Kad sam otišao iz Boce u River spalili su mi kuću dok su mi roditelji bili u njoj. Mama je dobila opekline", rekao je Oscar Ruggeri, koji je od 1980. do 1985. nastupao za Bocu, a potom tri godine otišao u River Plate...

"Tada sam otišao do vođe navijača Boca Juniorsa i rekao mu da je to zadnji incident koji ću dopustiti da mi naprave. On mi je odgovorio kako to nisu uradili njegovi ljudi, već djeca koju se nije moglo zaustaviti. Onda sam mu odgovorio: 'Ako mi se još nešto dogodi, vratit ću se ovdje i napraviti haos u tvojoj kući. Briga me za sve ostalo, *ebe mi se", poručio je Ruggeri.

On je igrao za Boca Juniors od 1980. do 1985. godine, a onda je prešao u River Plate gdje se zadržao tri godine.

Kopirati
Drag cursor here to close