Njemački stoper i Chelsea nisu postigli dogovor

Rüdiger nije produžio ugovor

Daily Mail piše kako su u Chelseaju ostali šokirani kad je Rüdiger odbio zadnju ponudu jer su računali da će deset milijuna funti godišnje biti sasvim dovoljno. No, sad su u problemima jer Rüdigeru na ljeto istječe novi ugovor i već sad može pregovar
Sport / Nogomet | 04. 02. 2022. u 19:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Antonio Rüdiger je čini se došao do izlaznih vrata. Chelsea se nije uspio dogovoriti oko novog ugovora, nakon poprilično dugih pregovora s njemačkim stoperom. Rüdiger na kraju nije pristao ni na ogromnu plaću od čak deset milijuna funti po sezoni.

Rüdiger trenutačno zarađuje dvostruko manje, a Chelsea mu je prvo ponudio 140.000 funti tjedno, što je oko sedam milijuna funti godišnje. Nijemac je to odbio, a Chelsea mu je potom ponudio 200.000 funti tjedno, ali Rüdigera ni to navodno nije zadovoljilo.

Daily Mail piše kako su u Chelseaju ostali šokirani kad je Rüdiger odbio zadnju ponudu jer su računali da će deset milijuna funti godišnje biti sasvim dovoljno. No, sad su u problemima jer Rüdigeru na ljeto istječe novi ugovor i već sad može pregovarati s drugim klubovima.

Još prošlog ljeta svoj interes su pokazali Real Madrid i PSG, ali ga Chelsea nije želio pustiti računajući da će Nijemac produžiti ugovor. Real i PSG obnoviti pregovore s igračem, a u priču bi se mogao uključiti i Manchester United nakon što je Ralf Rangnick navodno sugerirao klupskoj upravi da napravi sve kako bi nagovorio igrača da dođe na Old Trafford.

Daily Mail piše da je Rüdiger jako dobro svjestan činjenice da u tim klubovima može zarađivati i dvostruko više od onoga što mu je Chelsea zadnje ponudio. PSG-u to ne bi bio preveliki problem platiti, a i u Realu ga navodno vide kao idealnog igrača za Ancelottijevu momčad.

Kopirati
Drag cursor here to close