I Wayne priznao

Rooney: Pio sam dok se ne bih onesvijestio

"Imao sam 20 godina i tada mi je alkohol služio za opuštanje. U jednom sam se trenutku samo povukao u sebe, zatvorio se u kuću na nekoliko dana i pio dok se ne bih onesvijestio", priča Wayne.
Sport / Nogomet | 07. 11. 2023. u 18:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Wayne Rooney je gostujući kod Roba Burrowa, bivšeg engleskog reprezentativca u rugbyju, pričao o svom životu i naravno ta priča kao kod popriličnog broja nogometaša nije mogla proći bez alkohola. Sada je i Wayne priznao svoj problem.

Rooney je kao jako mlad ušao u visoko društvo, s obzirom da je vrlo brzo postao velika zvijezda. Od Evertona, preko reprezentacije Engleske i Manchester United u koji je stigao s 18 godina. Imao je 17 godina i 111 dana i postao najmlađi engleski debitant svih vremena kada se pojavio na terenu 12. veljače 2003 godine na Boleyn Groundu.

Engleska je igrala protiv Australije, na klupi je bio Sven-Göran Eriksson, u novom ciklusu nakon eliminacije u četvrtfinalu SP-a. Rujna iste godine Rooney zabija gol Makedoncima u kvalifikacijama za Euro 2004. godine i opet postaje najmlađi strijelac za reprezentaciju sa 17 godina i 317 dana.

Imao sam 20 godina i tada mi je alkohol služio za opuštanje. U jednom sam se trenutku samo povukao u sebe, zatvorio se u kuću na nekoliko dana i pio dok se ne bih onesvijestio. Nisam se puno družio s drugim ljudima u to vrijeme, sramio sam se. Znao sam se osjećati kao da sam iznevjerio sve oko sebe, nisam se znao nositi s time. Ako ne prihvatite pomoć i savjete drugih, vrlo lako se nađete u situaciji da udarite u dno. To se meni dogodilo u tih nekoliko godina. Srećom, danas se više ne bojim pričati o problemima koji me muče", zaključio je Rooney.

Rooney je danas trener Birminghama za koji igra Ivan Šunjić kojeg se u jednom trenutku počelo povezivati i s reprezentacijom BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close