Pritisak medija

Rooney: Igrači su čvrsto uz Louisa van Gaala

Sport / Nogomet | 24. 12. 2015. u 15:01 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Wayne Rooney, kapetan Manchester Uniteda, kazao je da su on i njegovi suigrači čvrsto uz menadžera Louisa van Gaala, kojeg su nakon tri vezana poraza otočki mediji unaprijed smijenili, javlja Agencija Anadolija.

Zbog ogromnog pritiska i činjenice da su ga pojedini mediji već proglasili "bivšim", van Gaal je u srijedu, poslije svega pet minuta, napustio službenu klupsku press konferenciju pred subotnje gostovanje Stokeu.

Manchester United ne zna za pobjedu već šest utakmice, a posljednje tri je izgubio od Wolfsburga, Bournemoutha i Norwicha.

"Borimo se za menadžera i trudimo se da okrenemo rezultate u našu korist. Kao grupa igrača znamo da možemo bolje. Redovno imamo međusobne sastanke, ali i sa menadžerom. Svi zajedno radimo i trudimo se kako bi došli do najboljeg rješenja i počeli pobjeđivati.

Moramo biti jaki i zajedno doći do boljih rezultata. Nismo pobijedili u nekoliko posljednjih utakmica i logično je da nam je samopouzdanje malo opalo, ali moramo raditi na tome da ga podignemo", kazao je Rooney za otočke medije.

"Crveni đavoli" poslije 17 kola zauzimaju peto mjesto u Premier ligi, a za liderom Leicesterom zaostaju devet bodova. Nakon poraza prošlog vikenda od Norwicha na "Old Trafordu" navijači su glasno tražili od van Gaala da njihovi ljubimci igraju ofanzivniji nogomet.

Kopirati
Drag cursor here to close