Uvrijeđena primadona

Ronaldovo nadureno držanje na dodjeli nagrade The Best obilazi svijet

Cristiano Ronaldo nije bio previše sretan što mora sudjelovati na dodjeli FIFA-ine nagrade The Best iako je bilo jasno da ju neće dobiti. On je odranije dobro poznat kao loš gubitnik.
Sport / Nogomet | 18. 12. 2020. u 13:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zbog pandemije koronavirusa FIFA-ina nagrada The Best održana je virtualno, pa su tako sva trojica finalista u borbi za najboljeg igrača svijeta, Cristiano Ronaldo, Lionel Messi i Robert Lewandowski, bili prisutni.

Pobjedu je odnio Lewandowski, što je bilo i očekivano s obzirom na sezonu kakvu je imao u dresu Bayerna (trostruka kruna). Više od reakcije Poljaka nakon dobivanja nagrade navijačima je bilo zanimljivo držanje Cristiana Ronalda tijekom ceremonije.

On je bio na videopozivu, ozbiljna lica, prekriženih ruku. Izgledao je kao da se duri što mora biti prisutan, iako već unaprijed zna da nije dobio nagradu.

Podsjetimo, prije dvije godine kada je Luka Modrić postao najbolji igrač svijeta za 2018. godinu, Cristiano Ronaldo nije se ni pojavio na dodjeli nagrada, iako je bio jedan od kandidata. To su mu mnogi zamjerili, a sada mu se mnogi smiju zbog reakcije.

Što se tiče dodjele nagrade Lewandowskom, svima je jasno da Poljak po stilu i ukupnim nogometnim kapacitetima nije nogometaš sličan Ronaldu, a ponajmanje Messiju.

Međutim, iskusni strijelac imao je iza sebe sjajnu sezonu, s Bayernom je osvojio sve, igrao vrhunski nogomet, utrpao mnogo golova, imao zavidan broj asistencija i na koncu pet naslova (prvak Europe, prvak Njemačke, pobjednik kupa Njemačke, pobjednik suprekupa Europe, pobjednik superkupa Njemačke).

Kao i u slučaju Luke Modrića od prije dvije godine, naprosto bi bio grijeh da ovu nagradu nisu dodijelili Lewandowskom. 


Kopirati
Drag cursor here to close