Potpiši sad i šuti za sva vremena

Ronaldova posluga mora potpisati "vječiti" ugovor o čuvanju tajne

Cristiano Ronaldo sa svakim članom posluge potpisuje ugovor kojim se obvezuju kako čak 70 godina poslije njegove smrti neće odavati tajne iz njegova kućanstva.
Sport / Nogomet | 10. 03. 2023. u 14:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Portugalski superstar Cristiano Ronaldo već je godinama među najplaćenijim sportašima svijeta, a unosni ugovor s Al Nassrom, koji mu jamči 200 milijuna eura godišnje sljedeće tri sezone, dodatno će podebljati njegov ionako mastan bankovni račun.

Ronaldo se toliko navikao na luksuz da svoj život više ne može ni zamisliti bez brojne posluge. Dobro ih plaća, ali tko god želi taj novac, mora najprije potpisati "ugovor o smrti", kako ga nazivaju novinari El Mundo Deportiva.

Tako primjerice kuhari, batler ili sobarice imaju prosječnu plaću oko pet tisuća eura mjesečno, međutim uoči ulaska u Ronaldov krug moraju se obvezati kako iz njega ništa neće izaći.

Ronaldo sa svakim članom posluge potpisuje ugovor kojim se obvezuju kako čak 70 godina poslije njegove smrti neće odavati tajne iz njegova kućanstva.

Otkrivanje prljavog rublja članova obitelji javnih ličnosti u Velikoj Britaniji postalo je unosan posao za njihovu poslugu, a pojedini članovi posluge kraljevske obitelji prodali su svoje memoare o životu s britanskim plemstvom za ogromnu svotu.

Čini se da je Ronaldo, koji je godinama živio na Otoku, naučio lekciju i ovako se želi zaštiti od mogućih skandala u budućnosti.

Međutim, ovo pravilo Ronaldo je uveo prije više od pet godina, a ne dolaskom u Saudijsku Arabiju, da ne bude zabune.

Kopirati
Drag cursor here to close