Odmor u Mallorci

Ronaldov zaposlenik se zabio u ogradu kuće i uništio mu Bugattija vrijednog 2.5 milijuna eura

Ronaldo je na otok trajektom prevezao dva luksuzna automobila iz vlastitog voznog parka, a među njima je i Bugatti Veyron koji je, na njegovu žalost, oštećen u nesreći.
Sport / Nogomet | 20. 06. 2022. u 19:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon naporne sezone u Manchester Unitedu, portugalska zvijezda Cristiano Ronaldo, njegova zaručnica Georgina Rodriguez i njihovo petero djece uživaju na odmoru u luksuznoj vili na osami u Mallorci.

Kako bi imao apsolutni komfor, Ronaldo je na otok trajektom prevezao dva luksuzna automobila iz vlastitog voznog parka, a među njima je i Bugatti Veyron koji je, na njegovu žalost, oštećen u nesreći.

Jedan od njegovih zaposlenika, u ponedjeljak ujutro vozio je Ronaldov superluksuzni automobil, izgubio je kontrolu nad vozilom te se zabio u ogradu kuće. Na sreću, vozač je prošao bez ozbiljnijih ozljeda, javljaju španjolski mediji.

Automobilu od 900 konjskih snaga, inače vrijednom 2,5 milijuna eura, najviše je stradao prednji dio karoserije, a policija je pokrenula istragu kako bi utvrdila točan uzrok nesreće.

Ronaldo je veliki zaljubljenik u skupocijene i atraktivne automobile, a još posjeduje i Bugattija Chirona, Ferrarija F12, Mercedesa-AMG S65 Coupe, LamborghiniJA AventadorA, Rolls-Royce GhostA, nekoliko modela Audija, Bentleya, Porschea, prenose 24sata.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close