Serie A

Ronaldo spasio Juventus

Aktualni talijanski prvak dugo se mučio protiv 'fenjeraša' Serie A koji je u prva četiri kola osvojio samo jedan bod uz razliku pogodaka 0-10.
Sport / Nogomet | 23. 09. 2018. u 23:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U posljednjem susretu petog kola talijanskog nogometnog prvenstva Juventus je na gostovanju pobijedio Frosinone 2-0 upisavši i petu pobjedu ove sezone.

Aktualni talijanski prvak dugo se mučio protiv 'fenjeraša' Serie A koji je u prva četiri kola osvojio samo jedan bod uz razliku pogodaka 0-10. Juve je dominirao, ali nikako nije uspijevao probiti domaći bunker. Sve do 81. minute kada je Cristiano Ronaldo zabio svoj treći pogodak ove sezone. Pobjedu gostiju potvrdio je Filippo Bernardesci golom u trećoj minuti nadoknade.

U ranije odigranom susretu Milan i Atalanta su odigrali 2-2, a gosti su izvukli bod golom u sudačkoj nadoknadi. Milan je vodio 1-0 i 2-1, ali nije uspio obraniti prednost i gosti su produžili niz bez poraza u međusobnim susretima na sedam utakmica.

Golove za Milan zabili su Higuain (2) i Bonaventura (61), dok su strijelci za goste iz Bergama bili Gomez (54) i Rigoni (90+1). 

Roma je nastavila s lošim rezultatima upisavši poraz 0-2 od Bologne i nakon pet kola ima samo jednu pobjedu. Bila je to prva pobjeda Bologne na svom Renato Dall'Ara stadionu nakon rujna 2004. Pobjedu Bologni donijeli su Federico Mattiello (36) i Santander (59). God gostiju nije bilo Ante Ćorića.

Lazio je na Olimpicu porazio Genou sa 4-1, a strijelci su bili Felipe Caicedo (7), Ciro Immobile (23, 89) i Sergej Milinković-Savić (53). Pogodak za goste zabio je K. Piatek (46). Milan Badelj je za Lazio igrao posljednjih 10 minuta.

Udinese je na gostovanju porazio Chievo 2-0 golovima De Paula (76) i Lasagne (90).

Napoli je u gostima slavio protiv Torina sa 3-1. Napolitanci su do četvrte pobjede u sezoni stigli već zarano u prvom dijelu kada su mrežu domaćina pogodili Insigne (4) i Verdi (20). Igrač Torina Belotti smanjio je iz penala u 51. minuti, da bi Insigne drugim golom u 59. minuti odlučio pobjednika.

Na ljestvici vodie Juventus sa maksimalnih 15 bodova ispred Napolija koji ima tri boda manje.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close