Serie A

Ronaldo s dva gola riješio Cagliari; Blijedo izdanje Atalante

Od samog početka susreta Juventus je bio bolja momčad, a o dominaciji dovoljno govori podatak kako gosti nisu zapucali po golu u prvom poluvremenu. Cristiano Ronaldo još jednom je imao svoju večer...
Sport / Nogomet | 21. 11. 2020. u 23:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Odigrane su tri utakmice 8. kola Serie A u kojima je Juventus slavio protiv Cagliarija, Atalanta odigrala netipičnu utakmicu bez pogodaka, a Lazio trijumfirao kod fenjeraša.

Juventus je na svom stadionu pobijedio Cagliari rezultatom 2:0. Oba gola za Staru damu postigao je Cristiano Ronaldo.

Od samog početka susreta Juventus je bio bolja momčad, a o dominaciji dovoljno govori podatak kako gosti nisu zapucali po golu u prvom poluvremenu.

Prvu pravu priliku imali su u 11. minuti kad je Bernadeschi zabio, ali mu je gol poništen zbog zaleđa.

Nakon toga uslijedile su dvije prilike Kuluševskog, no rezultat se nije mijenjao sve do 38. minute i prvog gola Ronalda. Morata je primio loptu na rubu kaznenog prostora i odigrao za Portugalca, koji u trku vara dva igrača i pored trećeg posprema loptu u gol.

Samo četiri minute kasnije Ronaldo postiže i svoj drugi gol. Cuardado je ubacio iz kuta, Demirel u pokušaju šuta prebacio na drugu vratnicu gdje se Cristiano sjajno snašao i zabio za 2:0.

Drugo poluvrijeme Juventus je otvorio bolje. Stvorili su domaćini par izglednih prilika od kojih je najbolja bila Morate u 65. minuti, no nisu uspijevali zabiti i treći gol.

Samo četiri minute kasnije gosti skoro kažnjavaju propuste Juventusa, zabio je Cagliari gol, no sudac ga je na kraju opravdano poništio zbog zaleđa Klavana.

Do kraja susreta vidjeli smo tek jednu priliku i to Kuleševskog, ali se rezultat nije mijenjao.

U prvoj utakmici dana Lazio je slavio kod fenjeraša Crotonea rezultatom 0:2. Immobile (21) i Correa (59) bili su strijelci za rimski klub.

Spezia je na svom terenu remizirao s Atalantom rezultatom 0:0.   

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
   
Kopirati
Drag cursor here to close