CR7 i njegovih 5

Ronaldo o uredniku France Footballa: Lagao je!

Portugalac je na Instagramu podijelio svoje misli uoči dodjele Zlatne lopte i demantirao urednika France Footballa.
Sport / Nogomet | 29. 11. 2021. u 23:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaš Manchester Uniteda, Cristiano Ronaldo, oglasio se na Instagramu. Napisao je kako nije istina da mu je jedina ambicija završiti karijeru s više Zlatnih lopti od Messija, kao što je objavio urednik France Footballa.

"Današnji ishod objašnjava čemu su služile prošlotjedne izjave Pascala Ferréa, kada je rekao da sam mu povjerio kako je moja jedina ambicija završiti karijeru s više Zlatnih lopti od Lionela Messija.

Pascal Ferré je lagao, koristio je moje ime kako bi promovirao sebe i promovirao publikaciju za koju radi. Neprihvatljivo je da osoba odgovorna za dodjelu tako prestižne nagrade može lagati na ovaj način, u apsolutnom nepoštivanju nekoga tko je oduvijek poštovao France Football i Zlatne lopte. I danas je opet lagao, opravdavajući moj izostanak s gale navodnom karantenom za koju ne postoji razlog.

Uvijek želim čestitati onima koji pobjeđuju, u okviru sportskog duha i fair-playa koji su vodili moju karijeru od početka, i to činim jer nikad nisam protiv nikoga. Uvijek pobjeđujem za sebe i za klubove koje predstavljam, pobjeđujem za sebe i za one koji me vole. Ne pobjeđujem protiv nikoga.

Najveća ambicija moje karijere je osvajanje državnih i međunarodnih naslova za klubove koje predstavljam i za reprezentaciju u svojoj zemlji. Najveća ambicija moje karijere je biti dobar primjer svima koji jesu ili žele biti profesionalni nogometaši. Najveća ambicija moje karijere je ostaviti svoje ime zapisano zlatnim slovima u povijesti svjetskog nogometa.

Na kraju ću reći da je moj fokus već na sljedećoj utakmici Manchester Uniteda i na svemu što, zajedno sa svojim suigračima i našim navijačima, još možemo postići ove sezone. Ostatak? Ostalo je samo ostalo…", naveo je Cristiano Ronaldo u svome priopćenju, prenosi SportKlub.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Kopirati
Drag cursor here to close