Sarri

Ronaldo nije u formi

Maurizio Sarri, trener Juventusa, u sinoćnjoj utakmici UEFA Lige prvaka u 81. minuti zamijenio je Cristiana Ronalda, te na teren poslao Paula Dybalu…
Sport / Nogomet | 07. 11. 2019. u 15:44 Anadolija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Maurizio Sarri, trener Juventusa, u sinoćnjoj utakmici UEFA Lige prvaka, koju je njegov tim dobio u Moskvi u duelu s Lokomotivom (2:1), u 81. minuti zamijenio je Cristiana Ronalda, te na teren poslao Paula Dybalu.

Prilikom izlaska s terena Ronaldo je, nezadovoljan njegovom odlukom, ”dobacio” treneru, ali mu je i Sarri odgovorio.

''Ronaldo u nije u željenoj formi. Imao je problema i sa koljenom. Tijekom prvog poluvremena problemi s njegovim koljenom bili su osjetni. Tijekom sprinta napravio je pokret i to nije izgledalo dobro. Bojao sam se da bi se mogao ozlijediti i onda sam povukao potez najbolji za njega, izveo ga iz igre'', rekao je Sarri.

Ronaldo je u dosadašnja četiri kola u grupi D UEFA Lige prvaka postigao tek jedan pogodak, a ni u Seriji A ne trese mreže kako je to činio u prošloj sezoni.

I pored lošijih izdanja prve zvijezde, aktualni višestruki prvak Italije na prvom je mjestu u grupi s 10 bodova, odnosno već je osigurao plasman u osminu finala Lige prvaka.

Video: Cristiano Ronaldo si Arrabbia con Sarri

Nakon 11 odigranih kola popularno zvana Stara dama lider je i na tabeli talijanskog prvenstva s 29 osvojenih bodova, jednim više od drugoplasiranog Intera.

Kopirati
Drag cursor here to close