Liga prvaka

Ronaldo: Ne razmišljam o mirovini

Kada dođem kući i djeca mi kažu: 'Čestitamo tata što si postigao golove', to je moja motivacija da dođem da treniram, da igram utakmice - istaknuo je Ronaldo.
Sport / Nogomet | 22. 10. 2019. u 14:03 Anadolija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Cristiano Ronaldo, jedan od najboljih nogometaša današnjice, bliži se 35. godini života, ali je uoči utakmice Lige prvaka između Juventusa i Lokomotive iz Moskve - izjavio da još ne razmišlja o mirovini, prenosi Anadolu Agency (AA).

"Godine su samo broj. To što vam je 34, 35 ili 36 godina ne znači da ste pred kraj karijere. To mogu potvrditi mojim nastupima, načinom na koji igram. I dalje se osjećam dobro, dovoljno sam oštar, razmišljam o igri i zreliji sam. To čini razliku", kazao je Ronaldo za italijanske medije.

Dodao je da ga čini sretnim kad pobjeđuje i postiže golove.

''Kada dođem kući i djeca mi kažu: 'Čestitamo tata što si postigao golove', to je moja motivacija da dođem da treniram, da igram utakmice i da mojom igrom zabavljam ljude i navijače'', kazao je on.

Ronaldo je karijeru počeo u lisabonskom Sportingu iz kojeg je 2003. godine prešao u Manchester United. Nakon šest sezona preselio je u Real Madrid, da bi u ljeto 2018. godine stigao u Juventus. Za "staru damu" je odigrao 52 natjecateljske utakmice i postigao 33 gola. I dalje igra za reprezentaciju Portugala, s kojom je 2016. godine postao prvak Europe. Do sada je upisao 162 nastupa uz 95 pogodaka.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close