Portugalac najavljuje veliki intervju

Ronaldo: Mediji svašta pišu, od 100 vijesti samo ih je pet točnih

"Svi će znati istinu kad dam intervju za nekoliko tjedana. Mediji govore neistine. Imam bilježnicu i u zadnjih mjeseci od 100 vijesti koje sam zapisao samo je pet bilo točnih. Zamislite kako stvari stoje", tvrdi Portugalac.
Sport / Nogomet | 17. 08. 2022. u 10:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Situacija u Manchester Unitedu je posljednjih godinu - dvije dana jako loša. Nema rezultata, onakvih na koje su navijači navikli. Treneri dolaze, prolaze, navijači su sve nezadovoljniji. Ništa bolje nije niti među igračima. U centru pažnje je Cristiano Ronaldo, daleko od svoje najbolje forme, svojih najboljih dana.

Možda bi u Manchester Unitedu bili sretni ako bi Portugalac bio prodat, ali jednostavno u ovom trenutku klubovi ne pokazuju baš neki interes. Zanimljivo, pojedini britanski mediji pišu kako je Ronaldo spreman otići u svakom trenutku, ali vlasnik Joel Glazer ne želi prodati najveću zvijezdu u strahu kako neće pronaći pravu zamjenu.

Bilo kao bilo Portugalac je skoro svakodnevno meta medija i raznih natpisa o nastavku njegove karijere. Sada se odlučio nakon svega oglasiti sam uz poruku:

"Svi će znati istinu kad dam intervju za nekoliko tjedana. Mediji govore neistine. Imam bilježnicu i u zadnjih mjeseci od 100 vijesti koje sam zapisao samo je pet bilo točnih. Zamislite kako stvari stoje".

Kopirati
Drag cursor here to close