CR7

Ronaldo bocnuo bivšeg trenera Sarrija i pohvalio Andreu Pirla

“Na početku smo prvenstva s novim trenerom. Ali vidim da je momčad aktivnija, dobro nam ide, vidim vrlo pozitivnu budućnost. Vrlo je rano, ali momčad s Pirlom vidim kao puno bolju, sretniju i nasmijaniju".
Sport / Nogomet | 29. 09. 2020. u 06:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: AP Photo / dpa / Cristiano Ronaldo je postigao 450 ligaških golova u Engleskoj, Španjolskoj i Italiji - dakle u ligama petice

Cristiano Ronaldo bio je čovjek odluke u nedjeljnom remiju (2-2) Juventusa kod Rome. Dva puta je poravnavao rezultat (44.,11 m i 69.).

Prvo je peterostruki dobitinik Zlatne lopte spasio svojoj momčadi važan bod 175. derbiju ova dva kluba u Serie A, a potom poslao i jasnu poruku prema bivšem treneru Mauriziju Sarriju.

Za “Sky Sport Italia” Ronaldo je rekao: “Na početku smo prvenstva s novim trenerom. Ali vidim da je momčad aktivnija, dobro nam ide, vidim vrlo svijetlu budućnost. Vrlo je rano, ali momčad s Pirlom vidim kao puno bolju, sretniju i nasmijaniju. Ovo je vrlo važno. "

Ne može se kazati da  se Ronaldo izruguje bivšem treneru Sarriju, ali vjerojatno ga ne ubraja među najbolje nogometne stručnjake pod kojima je igrao.

Juventus je prošle sezone ispao iz LIge prvaka, a propustio je osvojiti i talijanski kup, što se vodstvu Stare dame nimalo nije dopalo. S obzirom da je trener Sarri imao prilično lošu komunikaciju s igračima, otkaz je logičan slijed.

Drugo je pitanje hoće li Andrea Pirlo u svojoj debitantskoj sezoni napraviti više od Sarrija...

Kopirati
Drag cursor here to close