Na današnji dan

Ronaldinhova čarolija protiv Atletico Madrida

Ronaldinho je u Barceloni igrao od ljeta 2003. godine do ljeta 2008. godine kada je prešao u Milan.
Sport / Nogomet | 01. 03. 2022. u 12:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Barcelone na današnji dan prije 14 godina poraženi su u Madridu od Atletica, a ovu utakmicu obilježio je legendarni Ronaldinho.

Ronaldinho je u Barceloni igrao od ljeta 2003. godine do ljeta 2008. godine kada je prešao u Milan. Brazilac je oduševljavao nogometni svijet svojim igrama u katalonskom klubu i postao je ljubimac navijača širom svijeta.

On je svoje najbolje dane proveo u dresu Barcelone s kojom je uspio osvojiti skoro sve što je mogao, a onda je nakon pet sezona napustio klub jer novi trener Pep Guardiola nije računao na njega.

Mnogi kažu da je Ronaldinho svoju posljednju čaroliju u dresu Barcelone izveo u porazu od Atletico Madrida (4:2) u meču koji se igrao na današnji dan prije točno 14 godina.

Tada je Barcelona povela u 29. minuti kada je Xavi centrirao s desne strane, a Ronaldinho je sa nekih desetak metara fantastično škaricama svladao Abbiatija za 1:0.

Ronaldinho je na kraju te sezone odlučio napustiti Barcelonu nakon što je Guardiola izabran za novog trenera i jasno je poručio da mu Brazilac nije potreban i da neće računati na njega.

Kopirati
Drag cursor here to close