Igra skrivača

Ronaldinho se skriva od javnosti i šalje svog dvojnika pred navijače

Brazilski mediji pišu kako je na ovom turniru Ronaldinho sa sobom poveo dvojnika, koji je umjesto njega išao dijeliti autograme i slikati se s publikom nakon završetka turnira.
Sport / Nogomet | 12. 12. 2018. u 08:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: twitter.com/DeportesGMV / Ronaldinho (desno) i njegov dvojnik

Iako je slavni Ronaldinho (38) u siječnju ove godine okončao svoju nogometnu karijeru, njegova je popularnost i dalje velika, posebice u Brazilu, gdje povremeno nastupa na malonogometnim turnirima ili nekim revijalnim manifestacijama.

U nedjelju je Ronaldinho u Sao Paulu nastupio na jednom dvoranskom malonogometnom turniru koji je privukao veliki interes publike. Turnir su organizirali bivši brazilski reprezentativci Falcão i Denilson, a turnir je pratilo desetak tisuća gledatelja. Osim Ronaldinha, nastupale su još neke bivše zvijezde, kao što su Nenê, Edu i Zé Roberto, možda ne toliko proslavljeni kao on, ali zasigurno vješti igrači.

Međutim, kako u novije vrijeme Ronaldinho ima problema sa zakonom, a i vlastitim financijama, izbjegava se pojavljivati u javnosti koliko god je to moguće.

Brazilski mediji pišu kako je na ovom turniru Ronaldinho sa sobom poveo dvojnika, koji je umjesto njega išao dijeliti autograme i slikati se s publikom nakon završetka turnira.

Ronaldinho se vrlo brzo izgubio iz dvorane, jer nije želio doći u poziciju da stalno odgovara na ista pitanja medija i znatiželjnika.

Bivša zvijezda Barcelone i Milana navodno je bez novca, a o svome bankrotu Ronaldinho je i sam govorio. Objavljena je informacija kako mu je na bankovnom računu ostalo samo nekoliko dolara.

Slavni nogometaš i njegov brat Assis ilegalno su gradili zaštićenom prirodnom rezervatu, zbog čega su dobili novčanu kaznu u visini od dva milijuna eura, ali to nisu platili te su im oduzete putne isprave, ali i nekoliko luksuznih automobila.

Svi ti problemi natjerali su Ronaldinha da se skriva koliko god je to moguće, a s druge strane povremeno mu se ukaže prilika za nastupe koji mu mogu donijeti neku zaradu. Srećom pa ima dvojnika za one manje ugodne situacije.

Kopirati
Drag cursor here to close