Zagrijavanje za Liverpool

Roma i s igračem manje zabila četiri gola, Džeko dvostruki strijelac

El Shaarawy je pogodio i vratnicu, Džeko je na 16 golova u prvenstvu, a Alisson je uspio obraniti penal nakon Jesusovog isključenja.
Sport / Nogomet | 28. 04. 2018. u 21:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za razliku od Liverpoola koji je prosuo bodove protiv 18. Stokea, Roma je ozbiljno pristupila svom susretu s Chievom i s igračem manje uspjela pobijediti 4:1.

S oštrenjem nišanskih sprava za uzvrat Lige prvaka Rimljani su krenuli u devetoj minuti igre kada je Patrik Schick  u mrežu pospremio loptu koju mu je dodao Radja Nainggolan.

U 28. minuti je Stephan El Shaarawy zatresao vratnicu, a do poluvremena je gol uspio zabiti i Edin Džeko. Kolarov je ubacio, a Džeko je ispružio nogu i visoku loptu uspio pospremiti iza leđa gostujućeg golmana.

Roma je s igračem manje igrala od 56. minute kada je isključen Juan Jesus zbog povlačenja protivnika koji je bio u izravnoj prilici za gol, a gosti su dobili penal. Međutim, sjajni Alisson je uspio skinuti udarac Robertu Ingleseu.

Činjenica da su ostali bez igrača nije poljuljala Romu koja je u 65. minuti stigla i do trećeg pogotka, a strijelac je bio El Shaarawy nakon lijepog slaloma po lijevoj strani.

Samo dvije minute kasnije za 4:0 je zabio Džeko udarcem s 18 metara. Bh. napadač je u igri ostao do 84. minute. Konačni rezultat je postavio Inglese dvije minute prije kraja utakmice.

Roma drži treće mjesto s utakmicom i tri boda više od gradskog rivala Lazija.

Kopirati
Drag cursor here to close