Ljuti sponzori i navijači

Robinho nakon šest dana dobio nogu!

Brazilski sportski portal Globoesporte u petak je objavio eksplicitni zvučni zapis koji je, prema izvješću, talijanski sud koristio u slučaju protiv Robinha.
Sport / Nogomet | 17. 10. 2020. u 11:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Slavni brazilski nogometni klub Santos raskinuo je ugovor s nekadašnjim brazilskim reprezentativcem Robinhom samo šest dana nakon što su dogovorili suradnju protiv koje su protestirali klupskih sponzori i navijači, jer je 36-godišnjeg nogometaš u Italiji osuđen zbog silovanja, piše Hina.

Sud u Milanu je 2017. Robinhu izrekao devetogodišnju zatvorsku kaznu pod optužbom da je 2013. sudjelovao u grupnom silovanju žene. Robinho se na presudu žalio i tvrdi da je nevin.

U Santosovom službenom priopćenju stoji da je s Robinhom dogovoren raskid ugovora kako bi se bivši brazilski reprezentativac mogao potpuno posvetiti svojoj obrani u slučaju pred talijanskim sudom.

Brazilski sportski portal Globoesporte u petak je objavio eksplicitni zvučni zapis koji je, prema izvješću, talijanski sud koristio u slučaju protiv Robinha.

Globoesporte je citirao pismo upućeno od strane Robinhovih odvjetnika, u kojem nogometaš ponovno odbacuje optužbe i tvrdi da je uvijek u seksualne odnose ulazio uz obostrani pristanak.

Prije slučaja u Italiji, Robinho je bio optužen i oslobođen u slučaju silovanja 2009. dok je igrao za Manchester City.

Prema navodima novina Folha de Sao Paolo jedan je Santosov sponzor raskinuo ugovor s klubom, dok su još najmanje četiri zatražila od kluba da raskine ugovor s Robinhom.

Kopirati
Drag cursor here to close