što bi rekao forrest gump

Roberto Firmino: Sedam žutih kartona zbog skidanja dresa!?

Sport / Nogomet | 10. 04. 2017. u 21:22 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ofenzivni veznjak Liverpoola Firmino po svemu sudeći ima ozbiljne probleme s učenjem pravila ponašanja za vrijeme nogometne utakmice. Ili je možda u pitanju neka druga vrsta 'poremećaja'?

Naime, ovaj Brazilac već je sedam puta dobio žuti karton zbog skidanja dresa nakon postizanja zgoditka!?

Roberto Firmino obožava postizati golove, zbog čega ga je, uostalom, Jürgen Klopp skupo platio, ali njegov način proslave pogotka više je nego ekscesivan.

Najdraže mu je proslaviti pogodak gologa torza. Na utakmici protiv Stokea, proteklog vikenda, ponovno je to učinio i sucu Mikeu Deanu nije preostalo ništa osim 'pospješiti' njegovo slavlje kartonom žute boje - u skladu s pravilima.

To je njegov sedmi žuti karton dobiven za identičan prekršaj nogometnih pravila, počevši od sezone 2012/13.

U ligama Petice nije zabilježen sličan slučaj i mala je vjerojatnost da postoji neki igrač koji ga može 'pratiti'.

Slično kao protiv Stokea, Firmino je svoju majicu skidao i nedavno protiv Crystal Palacea te protiv Arsenala na početku ove godine.

Bivši igrač njemačkog Hoffenheima imao je tri 'svlačenja' u Bundesligi, što znači i tri žuta kartona, nakon proslave golova.

Trener Jürgen Klopp vjerojatno će mu gledati kroz prste sve dok postiže golove i pomaže Liverpoolu da su nosi s Manchester Cityjem, Manchester Unitedom i Arsenalom u borbi za treću poziciju na ljestvici Premier lige, što bi im osiguralo nastup u Ligi prvaka iduće sezone.

Kopirati
Drag cursor here to close