Ni odmorio se nije...

Robert Prosinečki 'na burzi' bio samo jedan dan: Žuti pronašao novi klub

Turski mediji javljaju kako je Robert Prosinečki sve dogovorio te će u sljedećoj sezoni voditi Denizlispor koji je momčad iz donjeg doma turskog prvenstva.
Sport / Nogomet | 07. 08. 2020. u 13:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

FOTO: NS BIH / Robert Prosinečki, nogometni trener

Turski mediji javljaju kako je Robert Prosinečki (51), nakon što je u četvrtak raskinuo ugovor s Konyasporom, dogovorio novi angažman.

Prosinečkog u Turskoj očito jako cijene, a Žuti će u sljedećoj sezoni turskog prvenstva voditi momčad Denizlispora.

Jučer je objavljeno kako je Robert Prosinečki odlučio napustiti Kayserispor nakon što mu čelnici kluba nisu mogli jamčiti dovoljno kvalitetnih pojačanja u novoj sezoni.

Podsjetimo, Kayserispor je nakon završetka sezone ispao iz lige, no Turski nogometni savez je nakon nekoliko dana odlučio kako ove godine svi klubovi ostaju u ligi.

Time se ikazao tračak nade kako bi popularni Žuti mogao ostati u klubu napraviti nešto u Kayserisporu, ali financijski problemi zaustavili su sve ambiciozne planove. 

Zato je Prosinečki u četvrtak sporazumno raskinuo ugovor s Kayserisporom, ali je 'na burzi rada' bio samo jedan jedini dan, piše Tportal.

Turski mediji javljaju kako je Robert Prosinečki sve dogovorio te će u sljedećoj sezoni voditi Denizlispor koji je momčad iz donjeg doma turskog prvenstva.

Prošlu je sezonu završio na 14. mjestu, sa samo tri osvojena boda više od Kayserispora.

Dojam je kako Prosinečkog i u novom klubu čeka neizvjesna sezona, puno posla i - borba za ostanak... 

Kopirati
Drag cursor here to close