Kvalifikacije za Euro

Robert Prosinečki: Crveni? Čudna odluka! Penal? Nisam siguran

"Malo mi je čudno da je odmah izvadio crveni karton. Ako je bio, bio je. Bez Pjanića nam je bilo puno teže, pokušali smo obraniti rezultat. Ni za penal nisam bio stoposto siguran", kazao je Prosinečki.
Sport / Nogomet | 27. 03. 2019. u 07:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Fena / Robert Prosinečki

Nacionalna vrsta BiH je imala je dva gola prednosti protiv Grčke, no na kraju je gosti stigli do 2:2, a ne bi bilo ništa čudno i da su postigli treći pogodak, jer naša selekcija je nakon Pjanićeva isključenja bila na konopcima.

Izbornik Robert Prosinečki istaknuo je da mora biti zadovoljan bodom, iako je njegova momčad vodila 2:0.

"Odigrali smo prvo poluvrijeme najbolje otkako sam ovdje, bez grešaka, dali dva gola. U drugom dijelu smo pali i na kraju nakon crvenog kartona moramo biti zadovoljni bodom. Pali smo trkački, oni su vidjeli da mogu i utakmica je završila tako kako jest. Događa se, idemo dalje. Imali smo veliku šansu dobiti utakmicu, sad sve tek počinje", započeo je izbornik BiH Robert Prosinečki koji se osvrnuo i na crveni karton Miralema Pjanića.

Video: RED CARD for Miralem Pjanić - Bosnia and Herzegovina 2:1 Greece ( 26.03.2019 )

"Malo mi je čudno da je odmah izvadio crveni karton. Ako je bio, bio je. Bez Pjanića nam je bilo puno teže, pokušali smo obraniti rezultat. Ni za penal nisam bio stoposto siguran", kazao je.

"Radit ćemo analize, nismo bili dugo zajedno, a u sedam dana smo odigrali dvije utakmice. U prvom poluvremenu smo vidjeli što želimo. U nogometu je tako, Grčka je dobra reprezentacija, neugodna za nas i šteta je što smo prokockali šansu za pobjedu", zaključio je Prosinečki.

Pjanić: Prestrogo sam isključen, nadam se da ću moći igrati protiv Italije

Miralem Pjanić koji je isključen protiv Grčke, izjavio je nakon utakmice kako smatra da je isključenje bilo prestrogo.

Derbi susret 2. kola kvalifikacijske grupe J za Europsko prvenstvo 2020. godine između Bosne i Hercegovine i Grčke na Bilinom Polju okončan je bez pobjednika 2:2.

“Vodili smo 2:0, nažalost nismo pobijedili iako smo dobro ušli u utakmicu. Primili smo dva gola koja nismo smjeli primiti”, rekao je Pjanić, koji je zatim prokomentirao crveni karton.

“Mislim da sam prestrogo isključen. Išao sam na loptu, nju sam i dirao, možda sam zakačio protivničkog igrača, ali sigurno sam prvu zahvatio loptu. Iskreno se nadam da ću moći igrati protiv Italije, odnosno da neću biti suspendiran na dvije utakmice”, kazao je nogometaš Juventusa.

Kopirati
Drag cursor here to close