Ptica selica

Rijeka zanimljivom snimkom potvrdila dolazak 'hrvatskog Messija'

Budući da je na Twitteru osvanula fotografija Alena Halilovića na Rujevici, čekala se samo službena potvrda Rijeke, a ona je stigla u utorak u večernjim satima - Halilović je novo pojačanje kluba s Kvarnera!
Sport / Nogomet | 05. 07. 2022. u 23:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je dvije godine igrao u drugom razredu engleskog nogometa, prvo za Birmnigham, a potom za Reading koji mu nije ponudio novi ugovor, Alen Halilović se odlučio vratiti u hrvatski nogomet ne bi li oživio nogometnu karijeru.

Sa samo 17 godina nekadašnji veliki talent ostvario je transfer karijere prešavši iz Dinama u Barcelonu, ali ondje se nije snašao.

Prodali su ga Katolonci njemačkom HSV-u koji ga je pak poslao na posudbu u Las Palmas, a onda je u ljeto 2018. potpisao za još jednog europskog velikana, Milan.

Nažalost, ni ondje se nije uspio snaći. Ponovno je išao s posudbe na posudbu, prvo u Standard Liege, a potom u Heerenveen, ali u listopadu 2020. godine Talijani su odlučili prekinuti suradnju s njim.

Sada će pokušati oživjeti karijeri u Hrvatskoj, ali ne u Dinamu u kojem je započeo karijeru, već u Rijeci koja se već dokazala kao sjajna sredina za oživljavanje karijere, javljaju hrvatski mediji.

Kopirati
Drag cursor here to close